Βιολογικά Προϊόντα

 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ IMINOFORCE

Ο καθημερινός σύμμαχος του ανοσοποιητικού

 

Η κατανάλωση μελιού στα βάθη των αιώνων σχετίζεται με την υγεία και την ευεξία. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει το μέλι και τα παράγωγα του για την προστασία από πολλές ασθένειες.

 

Το βιολογικό μέλι IMINO FORCE παράγεται αποκλειστικά από τα άνθη του τροπικού δένδρου Syzygium Guineense της οικογένειας των μύρτιλων, τα οποία δίνουν στο μέλι το μοναδικό του άρωμα.

 

Άνθη και μύρτιλα του Syzygium Guineense

Συλλέγεται από μικρής κλίμακας μελισσοκόμους από επιλεγμένες περιοχές των τροπικών δασών.


Τι κάνει το IMINO FORCE HONEY μοναδικό;


Το μέλι  IMINO FORCE είναι πλούσιο σε ένα από τα πιο γνωστά ιμινο-σάκχαρα που υπάρχουν στη φύση, την Casuarine.

Τα φυτά και διάφοροι άλλοι οργανισμοί επωφελούνται  από τις ιδιότητες των ιμινο-σακχάρων για να καταπολεμήσουν προσβολές από έντομα και από διάφορες ασθένειες.

 

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι αυτού του είδους οι υδατάνθρακες- τα ιμινο-σάκχαρα – μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου καθώς και να βοηθήσουν στην καταπολέμηση Φλεγμονών, ερεθισμών στο δέρμα κ.λ.π.

 

Το IMINO FORCE HONEY είναι ένα βιολογικό προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού με τις κλινικά αποδεδειγμένες ιδιότητες των ιμινο-σακχάρων στα οποία είναι εκ φύσεως πλούσιο!

Η περιεκτικότητα σε Casuarine του μελιού IMINO FORCE ελέγχεται μέσω πατενταρισμένης μεθόδου και σταντάρεται σε Casuarine Factor 10.

 

Το μέλι IMINO FORCE διατίθεται σε βάζα των 340 gr