Συμπληρώματα διατροφής


CROWNHEALTH FORCE

Το FORCE είναι ένα πατενταρισμένο συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς σε κάψουλες. Βασίζεται στο ενεργό συστατικό GHERKIN extract ένα φυσικό εκχύλισμα που προέρχεται απο μια ποικιλία μικρών αγγουριών (gherkin), που έρευνες έχουν αποδείξει ότι είναι πλούσιο σε ουσίες με αξιοσημείωτη αντιφλεγμονώδη δράση και επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Το FORCEείναι ένα πολύ συμπυκνωμένο προϊόν. Πάνω από 1000 κιλά φρέσκων αγγουριών χρειάζονται για να παραχθούν μόνο μερικά γραμμάρια εκχυλίσματος.

Σχεδιασμένο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.

Όπως είναι γνωστό, η έντονη σωματική δραστηριότητα οδηγεί συχνά σε φλεγμονώδεις καταστάσεις που είναι επώδυνες και μπορεί να οδηγήσουν στην υποχρεωτική διακοπή της άσκησης.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα του αγγουριού δρα στα πρώτα στάδια της φλεγμονώδους διαδικασίας καθώς μειώνει τα επίπεδα της TNFalfa, μιας προ-φλεγμονώδους ουσίας, και έτσι διακόπτει έγκαιρα την αλυσίδα των φλεγμονωδών αντιδράσεων.

Το FORCE προσφέρει ταχύτερη αποκατάσταση μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα. Βοηθάει τον οργανισμό σας να αντιμετωπίσει φυσικά τις φλεγμονές που δημιουργούνται από μυϊκούς τραυματισμούς και κακώσεις αρθρώσεων.

Σειρά πανεπιστημιακών μελετών έχει δείξει ότι το προϊόν βοηθάει αποτελεσματικά με τοπική και συστηματική καταπραϋντική δράση.

Διατίθεται σε συσκευασίες με 60 γαστρο-ανθεκτικές κάψουλες. Συνιστώμενη ημερήσια δόση 2-3 κάψουλες για 15 μέρες, και στη συνέχεια μια κάψουλα την ημέρα για συντήρηση.

Συσκευασία με 60 κάψουλες.

Αριθ. γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 51448/24/7/2015

(Ο αριθμός γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)
Calm-Τu®

Συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο στην Βαλεριάνα, Πασιφλόρα και Escholtzia.
Προσφέρει :χαλάρωση και καλύτερη ποιότητα ύπνου.
Οφέλη:
Κορυφαία καταπραϋντικά αποτελέσματα λόγω του ισορροπημένου συνδυασμού των φυσικών συστατικών του.
Η Πασιφλόρα αυξάνει την άμυνα του οργανισμού κατά του στρες και προσφέρει έναν ήρεμο ύπνο .
Βοηθά στην μείωση πεπτικών δυσφοριών που προκαλούνται από μυϊκές και νευρικές εντάσεις.
Δεν προκαλεί εξάρτηση ούτε και ανεκτικότητα.

Ενδείξεις:
Κατευναστική δράση νευρικότητας και άγχους του οργανισμού.
Βοηθά στον ύπνο.
Βοηθά στη χαλάρωση των μυών του σώματος /Προσφέρει μυϊκή χαλάρωση.

Συσκευασία: Κουτί με 30 ή 60 κάψουλες.


Επιπλέον πληροφορίες: Η δράση των τριών φυτών συνδυαστικά, καθιστά το τελικό προϊόν πιο ισχυρό από ό,τι αν λάβουμε κάθε φυτό ξεχωριστά, προσφέροντας ένα πιο ωφέλιμο και διαρκές αποτέλεσμα κατά την πάροδο του χρόνου.


Μηχανισμός δράσης των συστατικών του:
Βαλεριάνα (Valerianaofficinalis) : Είναι από τα πιο συχνά φυτά που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να διατηρηθεί η ισορροπία στο νευρικό σύστημα και το άγχος καθώς επίσης και στις διαταραχές του ύπνου. Εμφανίζει επίσης αντισπασμωδική δράση βοηθώντας στη χαλάρωση των μυών.
Λουλούδι του πάθους (Passifloraincarnate) : Έχει κατασταλτική δράση που βοηθά να μειώσει ελάχιστα την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό. Αυτό χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως βοήθημα στη θεραπεία της νευραλγίας, ημικρανίας, αϋπνίας και νευρικής έντασης.
Escholtzia (Escholtziacalifornica): Τα κύρια δραστικά συστατικά του είναι αλκαλοειδή τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα έναν ήρεμο ύπνο. Βοηθά επίσης στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Αρ.Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. 29747/01-04-2016

(Ο αριθμός γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)


FlexiVita®


Συμπλήρωμα διατροφής με βάση τη θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, MSM, εκχύλισμα bamboo, μαγγάνιο και ψευδάργυρο για τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων.

Οφέλη:

-Συμβάλλει στην αναγέννηση και τροφοδοσία με μεταλλικά συστατικά των συνδετικών ιστών.

-Αποτελεί φυσική πηγή αφομοιώσιμου θείου

-Φυσική πηγή οργανικού πυριτίου.

Συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις :

-Στην πρόληψη του πόνου των αρθρώσεων λόγω ηλικίας.

-Στη μείωση των φλεγμονών και του πόνου των αρθρώσεων με φυσικό τρόπο.

-Στην προστασία των αρθρώσεων των Αθλητών

Συσκευασία :

Κουτί με 30 η 60 δισκία.

Συστατικά :

Άλας καλίου της θειικής γλυκοζαμίνης, MSM (μεθυλ-σουλφονυλ-μεθάνιο), θειική χονδροιτίνη, πληρωτικός παράγοντας :(μικρο- κρυσταλλική κυτταρίνη),bambootabashir* (Bambusaarudinacea) ,στιλβωτικό μέσο:(στεατικό μαγνήσιο), κιτρικός ψευδάργυρος,κιτρικό μαγγάνιο.

Οδηγίες:

2 δισκία την ημέρα

Δεν περιέχει: συντηρητικά, ζάχαρη, νάτριο, Χρωστικές, συνθετικά αρώματα και γλουτένη. Περιέχει ουσίες με προέλευση θαλάσσια οστρακοειδή.

Πρόσθετες πληροφορίες :

ΘΕΙΙΚΗ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ

Παράγεται από το θειούχο αμινοξύ γλυκοζαμίνη που υπάρχει στο υγρό των αρθρώσεων και προάγει την δημιουργία συνδετικού ιστού. Βοηθάει στην ανακούφιση του πόνου και επιβραδύνει την φθορά των αρθρώσεων.

ΘΕΙΚΗ ΧΟΝΔΡΟΪΤΙΝΗ

Είναι μια πρωτεο-γλυκάνη(proteo-glycan) που υπάρχει στους χόνδρους. Είναι υπεύθυνη για τις μηχανικές και ελαστικές ιδιότητες των αρθρώσεων και τις κάνει πιο ανθεκτικές στη συμπίεση.

MSM (μεθυλ-σουλφονυλ-μεθανιο)

Είναι μια ουσία πλούσια σε θείο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας. Απαντάται στα μπρόκολα, τα κρεμμύδια και στα σκόρδα. Στο σώμα έχει σημαντική συμμετοχή στις ενζυματικές διεργασίες, στην ορμονική ισορροπία καθώς και στη σύνθεση κολλαγόνου στους συνδετικούς ιστούς.Αρ.Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. 61230/02-08-2016

(Ο αριθμός γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)
ReConnect®


Συμπλήρωμα διατροφής με βάση το NADH(Αδενινο-Νικοτιναμινο-Δινουκλεοτιδιο CO-E1), το Συνένζυμο Q10, τη Σερίνη και τη βιταμίνη C .

Βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη διαχείριση του στρες.

Βοηθάει στη βελτίωση φυσικών και πνευματικών επιδόσεων .

Οφέλη:

-Μοναδική φόρμουλα, που αναπτύχθηκε και πατενταρίστηκε από το πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

-Συνέργεια μεταξύ των συστατικών του

-Το NADH, το Συνένζυμο Q10 και η βιταμίνη C, λειτουργούν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά.

-Το NADH και το Συνένζυμο Q10 προάγουν την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο.

-Το NADH βοηθάει στη σύνθεση νευροδιαβιβαστών.

-Η Σερίνη βοηθάει στην απελευθέρωση Ακετυλο-χολινης και Ντοπαμίνης δύο σημαντικών νευροδιαβιβαστών .

-Κλινικά και βιολογικά ελεγμένο.

-Συνιστάται στην πρόληψη της εξασθένισης της μνήμης που οφείλεται στην ενηλικίωση καθώς και στην ενίσχυση του οργανισμού έναντι του συνδρόμου της χρόνιας κόπωσης ( ChronicFatigueSyndromeCFS).

-Βοηθάει τα άτομα πού έχουν έντονη νοητική δραστηριότητα.

-Συνεισφέρει στην δημιουργία πηγών μεταβολιτών που βοηθούν στην διαχείριση του στρες.

-Βοηθάει στη βελτίωση των σωματικών και πνευματικών επιδόσεων .

Συσκευασία

Κουτί με 15 η 30 ταμπλέτες .

Συστατικά :

Αντι-συσσωματικός παράγοντας (μικρο-κρυσταλλικηκυτταρινη), άμυλο, εντερικό περίβλημα (στιλβωτικοί παράγοντες :καρβοξυ-μεθυλο- κυτταρίνη, πολυδεξτρόζη, αιθυλο - κυτταρίνη, Αντι-συσσωματικός παράγοντας ταλκ, γαλακτωματοποιητής :γλυκερίνη, διακλαδωμένοΚόμικυτταρίνης, μαλτοδεξτρίνη, Συνένζυμο Q10, (Ουβικινόνη), Βιταμίνη C , (ασκορβικό νάτριο), Αντι-συσσωματικός παράγοντας (ταλκ), περίβλημα (υδροξυ-προπυλο-μεθυλοκυτταρίνη, υδροξυ-προπυλο-κυτταρίνη, Χρωστική: διοξείδιο του τιτανίου), Σερίνη, αντισυσσωματικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο), NADH ,ρυθμιστής οξύτητας κιτρικό νάτριο, αντισσωματικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου), γαλακτωματοποιητής (υδροξυ-προπυλο-μεθυλοκυτταρίνη).

Δοσολογία : 2 ταμπλέτες την ημέρα με άφθονο νερό .

Αρ.Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ: 61228/02-08-2016

(Ο αριθμός γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

Utisept 30cps

Προλαμβάνει τις λοιμώξεις του ουροποιητικού.

Μειώνει τις επιπτώσεις που έχουν τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά

Εμφανίζει αξιοσημείωτη αντιμικροβιακή δράση απέναντι στα πιο συνηθισμένα παθογόνα του ουροποιητικού συστήματος (Escherichiacoli, Candidaalbicans).

Το παρασκεύασμα UTISEPT περιέχει το καινοτόμο εκχύλισμα ELLIRose ™ που προέρχεται από τα άνθη του ιβίσκου με πατενταρισμένη τεχνολογία.

Οι ιδιότητες του βασίζονται στη δράση των συστατικών του εκχυλίσματος και των μεταβολιτών τους που μετά τη χορήγηση του παρασκευάσματος αποβάλλεται μέσω του ουροποιητικού συστήματος. Μελέτες που διεξήχθησαν για το εκχύλισμα ELLIRose ™ έδειξαν θετική επίδραση στην ενίσχυση της άμυνας του ουροποιητικού συστήματος από μικροοργανισμούς που είναι η πιο κοινή αιτία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων πόνου και αισθήματος καύσου που συνοδεύουν τη φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος.

Σύνθεση: Κάθε κάψουλα περιέχει 100 mgτου εκχυλίσματος ELLIRose

Συσκευασία: 30 κάψουλες

Δοσολογία 1κάψουλα 2 φορές την ημέρα. Με άφθονο νερό.

Αρ.Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. 69178 20-09-2016

(Ο αριθμός γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)NEM 30cps

100% φυσική πηγή θρεπτικών ουσιών, απαραίτητων για την συνεχή ανανέωση των χόνδρων των αρθρώσεων και των συνδετικών ιστών.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΤΕΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Οι κάψουλες του ΝΕΜ έχουν ως ενεργό συστατικό τη μεμβράνη του κελύφους των αυγών σε σκόνη, μια φυσική πηγή πολύτιμων συστατικών: πρωτεΐνη, γλυκοζαμίνη ,θειική χονδροϊτίνη , φυσικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ,κολλαγόνο τύπου Ι.

Οι κάψουλες του ΝΕΜ βοηθούν :

-Στη βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων

-Στην ανακούφιση επώδυνων καταστάσεων που οφείλονται σε προβλήματα των αρθρώσεων.

Η μεμβράνη του κελύφους των αυγών περιέχει τα ίδια συστατικά με τις ανθρώπινες αρθρώσεις και επομένως αποτελεί μια πολύτιμη πηγή θρεπτικών ουσιών για τη συνεχή ανανέωση του αρθρικού χόνδρου και των συνδετικών ιστών, διατηρώντας υγιείς τους ιστούς.

Επιστημονικές δοκιμές έχουν επιβεβαιώσει ότι η διαχωρισμένη μεμβράνη του κελύφους των αυγών, βοηθάει στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων και συνιστάται για τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα που συνοδεύονται από πόνο, δυσκαμψία και μειωμένη κινητικότητα και λειτουργικότητα.

Η τακτή πρόσληψη ΝΕΜ σε κάψουλες για 7 έως 10 μέρες μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ευλυγισίας και την ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με την αρθρίτιδα.http://www.neotropio.gr/images/companies/1/couple_photos-1200x250.jpg?1429477419813

Οι κάψουλες του ΝΕΜ συνιστώνται για τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων και σαν συμπλήρωμα στη διατροφή που συνιστάται στις επώδυνες και δύσκαμπτες αρθρώσεις.

Συστατικά: Κάθε κάψουλα περιέχει 500 mg μεμβράνης κελύφους των αυγών σε σκόνη .

Συσκευασία: 30 Κάψουλες.

Δοσολογία: Ενήλικες 1 κάψουλα την ημέρα με ταυτόχρονη πρόσληψη υγρών

Αρ.Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ: 69179 20-09-2016

(Ο αριθμός γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)