G, H, I

Gherkinn extract (εκχύλισμα αγγουριού) Προϊόν: CROWHEALTH FORCE

Φυτικό εκχύλισμα από εξειδικευμένη ποικιλία μικρών αγγουριών (cucumis sativus), γνωστά ως gherkin.

Τα αγγουράκια (Gherkins) είναι γνωστά από την αρχαιότητα για την καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση τους. . Οι φλεγμονώδεις καταστάσεις είναι κοινές στους ανθρώπους σαν αποτέλεσμα έντονης σωματικής δραστηριότητας, ηλικίας ή και λοιμώξεων.

Ο βασικός μηχανισμός δράσης του εκχυλίσματος είναι η μείωση των επιπέδων της TNF α, μιας προ-φλεγμονώδους κυτοκίνης, με αποτέλεσμα να διακόπτει την αλυσίδα των φλεγμονωδών αντιδράσεων στον οργανισμό.Ως αποτέλεσμα του μηχανισμού δράσης του, αλλά και της σύνθεσής του σε συστατικά με θρεπτικές και φυσιολογικές ιδιότητες το καθιστούν ένα πολύτιμο προϊόν που βοηθά σε πολλά θέματα υγείας:

1. Ενυδατώνει

2. Καταπολεμά τη θερμότητα εσωτερικά και εξωτερικά του οργανισμού

3. Βοηθά στην αποβολή των τοξινών

4. Έχει φιλικά προς το δέρμα μέταλλα (κάλιο, μαγνήσιο και πυρίτιο).

5. Βοηθά στην πέψη και την απώλεια βάρους

6. Αναζωογονεί τα μάτια

7. Ανακουφίζει από τους πόνους των αρθρώσεων

8. Προλαμβάνει τον πονοκέφαλο από το ξενύχτι (hangover)

9. Βοηθά στα νεφρά

10. Μειώνει τα επίπεδα ουρικού οξέος στο σώμα, διατηρώντας τα νεφρά υγιή.


Έίναι ένα φυτικό εκχύλισμα με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση το οποίο αποτελεί καινοτομία με δυνατότητες εφαρμογής σε διάφορους τομείς.

To εκχύλισμα Αγγουριού αποτελεί ιδανική προσθήκη σε καλλυντικά προϊόντα αναδόμησης της επιδερμίδας . Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και σε αντιοξειδωτικά στοιχεία χαρίζουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα, λάμψη, τη μαλακώνουν και αυξάνουν τα επίπεδα συγκράτησης της φυσικής υγρασίας.

Το εκχύλισμα Αγγουριού χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά που παρασκευάζονται για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών. Θα το βρείτε σε πάρα πολλά προϊόντα που αναφέρονται σε πανάδες και στίγματα, αλλά και σε σκευάσματα κατά της ακμής, και της δερματίτιδας. Είναι κατάλληλο για τη φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας και για after sun προϊόντα.

Hibiscus extract (εκχύλισμα Ιβίσκου) Προϊόν: UTISEPT

Ο Ιβίσκος, (hibiscus sabdariffa) είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στην Ασία και ιδιαίτερα στην Κίνα και την Ταϊβάν.

Μέσω ειδικής επεξεργασίας παραλαμβάνεται ένα μοναδικό εκχύλισμα που διατηρεί όλα τα πολύτιμα συστατικά του.

Παρασκευασμένο από φρέσκα άνθη roselle μέσω ειδικής διαδικασίας, το Hibiscus extract, συμπυκνώνεται με UF μεμβράνες και αφυδατώνεται σε σκόνη με τη μέθοδο freeze-drying. Το εκχύλισμα είναι πλήρως διαλυτό στο κρύο νερό.

Οφέλη του Ιβίσκου για την υγεία

    -Τα προϊόντα μεταβολισμού του βοηθούν στην αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού.
    -Βοηθά στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

    -Βοηθά στην αντιοξειδωτική δράση λόγω περιεκτικότητας σε ανθοκυανίνες και βιο-φλαβονοειδή.

    -Βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.

    -Βοηθά στη διατήρηση της υγείας του ήπατος.

    Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το